السنجاري يصلح في الاسماك الكبيرة يعني
من 1ك وخصوصا الاسماك الدهنية وعموما انا
عملتها في الشعور و البلطي و البوري والكوشر
بسكينة حادة تفتح السمكة من ظهرها من جنب
السلسلة بحيث لاتشقها نصفين ثم تفردها و
تنظفها كويس وفي صينية ملائمة لحجم السمكة
تحطهاظهرها لتحت و يستحسن يكون تحتها ورق
فويل وتعصر عليها 3 ليمونة و 2ملعقة زيت اكل و
تحطها في الفرن و تولع النار اللي فوق(شعلة الشواية)
لمدة 10 دقائق ثم تخرجها وتضع بها 2 ملعقة دقة سمك
(توم و كمون و ملح و خل و كاري و فلفل مطحونين)ثم
تقطع عليها طرنشات بصل و فلفل رومىو اوطة وتبشرعليها
جزراية وتغلق عليها ورق الفويل و تدخلها الفرن العادي حوالي
20 دقيقة ثم تفتح الفويل وتطفئ الفرن العادي و تولع الشواية
5 دقائق(النار في كل الاحوال تكون متوسطة)(امكانية وضع
3ملعقة صلصة طماطم وفردهم علي السمك أخر ال 5 دقائق)
وبالهنا والشفا يا باشا
من 1ك وخصوصا الاسماك الدهنية وعموما انا
عملتها في الشعور و البلطي و البوري والكوشر
بسكينة حادة تفتح السمكة من ظهرها من جنب
السلسلة بحيث لاتشقها نصفين ثم تفردها و
تنظفها كويس وفي صينية ملائمة لحجم السمكة
تحطهاظهرها لتحت و يستحسن يكون تحتها ورق
فويل وتعصر عليها 3 ليمونة و 2ملعقة زيت اكل و
تحطها في الفرن و تولع النار اللي فوق(شعلة الشواية)
لمدة 10 دقائق ثم تخرجها وتضع بها 2 ملعقة دقة سمك
(توم و كمون و ملح و خل و كاري و فلفل مطحونين)ثم
تقطع عليها طرنشات بصل و فلفل رومىو اوطة وتبشرعليها
جزراية وتغلق عليها ورق الفويل و تدخلها الفرن العادي حوالي
20 دقيقة ثم تفتح الفويل وتطفئ الفرن العادي و تولع الشواية
5 دقائق(النار في كل الاحوال تكون متوسطة)(امكانية وضع
3ملعقة صلصة طماطم وفردهم علي السمك أخر ال 5 دقائق)
وبالهنا والشفا يا باشا